Esteu aquí: Inici ca Notícies Vuitanta persones celebren la Nit dels Museus a l’Arborètum

Notícies

Vuitanta persones celebren la Nit dels Museus a l’Arborètum

23/05/2017

Noves activitats per a infants i adults el proper cap de setmana

Vuitanta persones celebren la Nit dels Museus a l’Arborètum

Visita guiada a l'Arborètum dins la Nit dels Museus

Prop de vuitanta persones van celebrar dissabte passat la Nit dels Museus al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida mitjançant una visita guiada gratuïta. Atès l’èxit de la convocatòria, els participants van haver de distribuir-se en tres grups. Durant la passejada per l’Arborètum, els tècnics de l’equipament els van explicar al llarg de gairebé dues hores una sèrie de curiositats d’una vintena d’espècies.

Les activitats de primavera continuen el proper cap de setmana al Jardí Botànic. El dissabte, dia 27, de les 11.00 a les 13.00 hores, es farà un taller infantil per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys sobre els colors i les formes de les flors i els animals que s’hi veuen atrets. El diumenge, dia 28, de les 11.30 a les 13.00 hores, hi haurà una passejada per conèixer les plantes medicinals i les seves propietats remeieres.

 

El preu de cada activitat és de 4 € per al públic en general i de 2 € per als Amics i Amigues de l’Arborètum. Per participar-hi, cal inscripció prèvia a arboretum@pcital.cat.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat