Esteu aquí: Inici ca Notícies Visita a l’Arborètum en el marc de ‘La ciutat amb la mirada de les dones’ del programa Activa’t al Casal de la Paeria

Notícies

Visita a l’Arborètum en el marc de ‘La ciutat amb la mirada de les dones’ del programa Activa’t al Casal de la Paeria

28/10/2016

Visita a l’Arborètum en el marc de ‘La ciutat amb la mirada de les dones’ del programa Activa’t al Casal de la Paeria

El Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida ha visitat aquest dimecres l’Arborètum, en el marc de l’espai mensual ‘La ciutat amb la mirada de les dones’ del programa Activa’t al Casal

El Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida ha visitat aquest dimecres l’Arborètum, en el marc de l’espai mensual ‘La ciutat amb la mirada de les dones’ del programa Activa’t al Casal.

La visita, en què hi han participat una trentena de dones, ha consistit en un recorregut guiat pel jardí botànic de la ciutat de Lleida, que porta el nom de l’il·lustre científic lleidatà Dr. Pius Font i Quer (1888-1964), en reconeixement a la seva important tasca investigadora i divulgativa al servei de la botànica.

L’Arborètum, inaugurat a l’abril de 2013, ocupa gairebé 7 hectàrees de terreny i s’estructura en una col·lecció de mig miler de  plantes vives, especialment arbres, ordenades en funció del bioma de la Terra en què viuen: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil·les i selves temperades. És un espai, que recrea diferents paisatges vegetals, dedicat a difondre el coneixement sobre el món vegetal i també a sensibilitzar la ciutadania sobre el valor de la biodiversitat i la necessitat de preservar l’entorn natural.

 

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat