Esteu aquí: Inici ca Notícies Uns 120 alumnes de cicles formatius de l’Institut Mollerussa faran classes pràctiques l’any vinent a l’Arborètum

Notícies

Uns 120 alumnes de cicles formatius de l’Institut Mollerussa faran classes pràctiques l’any vinent a l’Arborètum

11/06/2014

El Parc Científic i el Departament d’Ensenyament han signat avui un conveni de col·laboració

El president del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, Àngel Ros, i el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, han signat avui a l’Arborètum un conveni de col•laboració. L’acord estableix que els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i Floristeria i del cicle de grau superior de Paisatgisme i Medi Natural de l’IES de Mollerussa realitzaran classes pràctiques a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer.

D’acord amb el conveni, l’Arborètum facilitarà també estades formatives al professorat de l’institut. L’acord de col•laboració inclou la possible incorporació de nous cicles informatius, nous instituts o noves entitats a aquesta experiència.

Àngel Ros ha declarat que els usos lúdic i de recerca del Jardí Botànic “es complementen ara amb la promoció de la formació professional, de manera que l’Arborètum esdevé una eina excel•lent per formar l’alumnat de nous cicles de FP”. Melcior Arcarons ha afirmat que el conveni beneficiarà el curs vinent la formació d’entre 100 i 120 alumnes, la qual cosa “augmentarà la qualitat, l’atractiu i el prestigi de la FP”.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat