Esteu aquí: Inici ca Notícies Un total de 50 tècnics d’un curs de l’ETSEA fan pràctiques a l’Arborètum Per identificar les males herbes en els estadis precoços

Notícies

Un total de 50 tècnics d’un curs de l’ETSEA fan pràctiques a l’Arborètum Per identificar les males herbes en els estadis precoços

24/01/2017

Els participants en la XXI edició del curs Reconeixement de plàntules i diàspores de males herbes de la Universitat de Lleida (UdL) van fer pràctiques divendres passat al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida. Van identificar les males herbes en els estadis més precoços.

Un total de 50 tècnics i delegats d’empreses de fitosanitaris, d’empreses de serveis i cooperatives d’arreu de l’Estat espanyol, Portugal i l’Argentina van participar en el curs, que va organitzar el grup de Malherbologia i Ecologia Vegetal de l’ETSEA. Aquest curs es complementarà amb el que s’impartirà al maig, dedicat a reconèixer males herbes de cultius d’estiu.

El curs estava estructurat en sessions d’aula, laboratori, informàtica i sortides de camp. L’objectiu era oferir unes bases conceptuals per portar a terme una correcta identificació de les males herbes amb la finalitat d’optimitzar-ne el control.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat