Esteu aquí: Inici ca Notícies Un total de 25 professors de Primària i Secundària coneixen els recursos didàctics de l’Arborètum

Notícies

Un total de 25 professors de Primària i Secundària coneixen els recursos didàctics de l’Arborètum

27/04/2017

Celebrada una jornada específica amb sessions teòriques, tallers i passejada per l’equipament

Un total de 25 professors de Primària i Secundària van participar els dies 19 i 26 d’abril en una jornada celebrada a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida per conèixer els recursos didàctics que ofereix aquest equipament científic. La informació es va adreçar als àmbits de coneixement del medi (Educació Primària) i cientificotecnològic del medi natural (Educació Secundària Obligatòria).

La jornada es va desenvolupar en sessions teòriques, sessions de tallers i passejada per l’Arborètum, i va permetre als assistents copsar les possibilitats educatives dels tallers i les visites guiades de descoberta i temàtiques que s’ofereixen a la comunitat educativa. D’aquesta manera es facilita l’aprenentatge de l’alumnat a través de l’observació i el disseny de petites investigacions.

Meritxell Mor, tècnica de Gestió, Educació i Ús públic, i Josep Antoni Conesa, director cientificotècnic de l’equipament, van impartir la jornada. L’Arborètum i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida van organitzar aquesta trobada amb el suport del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Es preveu que la jornada tingui continuïtat el proper curs.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat