Esteu aquí: Inici ca Notícies Pràctiques de tècnics i delegats d’empreses del sector al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida

Notícies

Pràctiques de tècnics i delegats d’empreses del sector al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida

06/02/2018

Participaven en un curs organitzat per l’ETSEA de la Universitat de Lleida

Pràctiques de tècnics i delegats d’empreses del sector al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida

Participants en la XXII edició del curs Reconeixement de plàntules i diàspores de males herbes

Participants en la XXII edició del curs Reconeixement de plàntules i diàspores de males herbes, de la Universitat de Lleida (UdL), van fer divendres passat pràctiques de reconeixement al Jardí Botànic-Arborètum de Lleida. El grup va identificar les males herbes en els estadis més precoços guiat per professorat especialitzat.

Un total de 50 tècnics i delegats d’empreses de fitosanitaris, de serveis i cooperatives d’arreu de l’Estat espanyol van participar en el curs, que va organitzar el grup d’investigació de Malherbologia i Ecologia Vegetal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL. El curs es complementarà el mes de maig amb un altre de dedicat a reconèixer males herbes de cultius d’estiu.

El curs s’estructura en sessions d’aula, laboratori, informàtica i sortides de camp. L’objectiu és oferir unes bases conceptuals per portar a terme una correcta identificació de les males herbes amb la finalitat d’optimitzar-ne el control.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat