Esteu aquí: Inici ca Notícies La Panera aporta coneixements de la història de l’art en la visita a l’Arborètum

Notícies

La Panera aporta coneixements de la història de l’art en la visita a l’Arborètum

13/10/2015

Amb el guiatge dels responsables del Centre d’Art, s’han creat relacions perquè els participants associessin els diferents biomes i determinats moviments artístics

El Centre d’Art La Panera ha visitat avui una activitat guiada a l’Arborètum, Jardí Botànic de Lleida, en l’intercanvi d’experiències que han creat arran de l’exposició “Els Jardins Inquiets”. La mostra, que es pot visitar fins demà diumenge a La Panera, ha estat l’excusa per buscar punts d’unió entre els dos espais. El coordinador del Centre d’Art, Antoni Jové, i del Servei Educatiu, Roser Sanjuan, han fet el guiatge de la visita pel Jardí Botànic Dr. Pius Font i Quer i han establert relacions entre els biomes i els ambients presents amb determinats moviments artístics, com el Land Art, i artistes contemporanis, com Hamish Fulton, Robert Smithson i Perejaume, entre altres.

El grup que ha fet la visita ha associat els paisatges del Centre d’Art i de l’Arborètum a través dels conceptes i explicacions que s’han exposat sobre la història de l’art. De la mateixa manera, el dissabte passat, el director de l’Arborètum, Josep Antoni Conesa, va fer el recorregut guiat a la Panera aportant la seva visió científica a l’exposició Els Jardins Inquiets.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat