Esteu aquí: Inici ca Notícies L’Arborètum-Jardí Botànic Dr. Pius Font i Quer obre les portes al públic

Notícies

L’Arborètum-Jardí Botànic Dr. Pius Font i Quer obre les portes al públic

22/04/2013

A partir del proper divendres, dia 26

L’Arborètum-Jardí Botànic Dr. Pius Font i Quer obre les portes al públic el proper divendres, dia 26, a les 18.00 hores. El president del Parc Científic, Roberto Fernández, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, assistiran a l’acte. L’obertura de l’Arborètum es produeix dos anys després de la seva inauguració, un cop superada la fase d’arrelament dels arbres i de les plantes.

A partir de divendres, l’Arborètum obrirà de dimarts a diumenge:

  • De novembre a març: de les 10.00 a les 17.00 hores
  • D’abril a octubre: de les 10.00 a les 13.30 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores

L’Arborètum combina les activitats de recerca, que desenvolupa l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida, amb l’ús divulgatiu i lúdic com a espai verd de la ciutat. Ocupa una extensió de 6,9 hectàrees i s’estructura en una col•lecció de plantes vives, especialment arbres, ordenades en funció del bioma de la Terra a què corresponen: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil•les i selves temperades.

L’Arborètum porta el nom de l’il•lustre científic lleidatà Dr. Pius Font i Quer (1888-1964) en reconeixement de la seva important tasca investigadora i, sobretot, divulgativa al servei de la botànica.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat