Esteu aquí: Inici ca Notícies L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida estrena senyalització informativa de serveis i itineraris

Notícies

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida estrena senyalització informativa de serveis i itineraris

23/12/2014

Un panell de 2,5 m2 informa al visitant sobre què és l’Arborètum i què s’hi pot veure

El Jardí Botànic de Lleida ha finalitzat la instal·lació de la senyalització vertical, que complementa l’existent i identifica els itineraris i la ubicació dels seus serveis. Els indicadors consisteixen en banderoles amb suport de fusta i senyals indicatius adossats i un cartell de 2,5 m2 il·lustrat a l’entrada, que explica al visitant què pot veure a l’Arborètum i els itineraris que pot seguir. També s’ha instal·lat una senyalització horitzontal, mitjançant unes plaques d’acer inoxidable situades al voral, que informen el visitant sobre el bioma en el qual es troba mentre realitza la visita.

Aquesta infraestructura millora ostensiblement el marc espaial de l’Arborètum, ja que orienta a cada moment el visitant i li permet trobar fàcilment els serveis bàsics. Durant la primavera s’instal·laran panells informatius a les rocalles per aproximar més el visitant a tot allò que contempla.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat