Esteu aquí: Inici ca Notícies L’Arborètum incorpora 37 noves espècies d’arbres, arbustos i plantes durant el 2020

Notícies

L’Arborètum incorpora 37 noves espècies d’arbres, arbustos i plantes durant el 2020

23/12/2020

En total s’han plantat 242 exemplars al jardí botànic, que forma part del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari Destaquen falgueres i roures americans i asiàtics i la feina ha anat a càrrec de treballadors de l’IMO

L’Arborètum incorpora 37 noves espècies d’arbres, arbustos i plantes durant el 2020

Treballadors de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí finalitzant la plantació d’un peu de murtra

Cada any lArborètum incrementa el nombre d’exemplars i espècies representades al jardí botànic, però aquest 2020 ha estat especial des daquest punt de vista per l’augment d’adquisicions. Enguany s’han incorporat 242 nous exemplars de 38 famílies vegetals diferents. Entre les noves unitats plantades cal destacar que shan incorporat 37 espècies que no formaven part de la col·lecció de plantes que sexhibeixen a l’Arborètum, 8 de les quals són arbres, 12 són arbusts i 17 són plantes herbàcies. És destacable la incorporació de falgueres i roures americans i asiàtics.

La major part dels individus plantats són de producció pròpia a partir de llavors sol·licitades a través de la xarxa internacional de jardins botànics. Un altre conjunt sha obtingut a partir dintercanvi de plantes joves amb altres jardins i finalment una petita part han estat adquirits a vivers especialitzats en planta autòctona certificada.

La plantació de les diferents espècies lhan dut a terme els treballadors i treballadores de jardineria lInstitut Municipal dOcupació Salvador Seguí i concretament dels programes de Treball als Barris, de lEnfeinat i de Treball i Formació que es troben treballant a lArborètum.

Amb aquesta important incorporació de noves plantes, ja són gairebé 800 el nombre despècies que actualment sexhibeixen al jardí botànic.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat