Esteu aquí: Inici ca Notícies L’alcalde i el rector de la UdL inicien l’apadrinament d’arbres de l’Arborètum

Notícies

L’alcalde i el rector de la UdL inicien l’apadrinament d’arbres de l’Arborètum

21/03/2014

El Parc gestiona enguany subvencions per a quatre projectes i treballa en la prospecció d’un cinquè

Àngel Ros, en representació de l’Ajuntament de Lleida, i Roberto Fernández, en representació de la Universitat de Lleida, han iniciat avui l’apadrinament d’arbres de l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer. Tots dos han apadrinat un bedoll de Font i Quer i una savina articulada en homenatge al Dr. Pius Font i Quer amb motiu del 125è aniversari del seu naixement i del 50è aniversari de la seva mort.

L’apadrinament d’arbres del Jardí Botànic s’adreça a famílies, empreses, associacions i institucions. L’import de l’apadrinament és de poc més de 8 € a l’any, que s’inverteixen en el manteniment de l’arbre (adobs, tractaments, etc.) i en el seu etiquetatge. El padrí o padrina podrà visitar-lo gratuïtament dos cops a l’any per veure’l créixer i carregar fotos del seu arbre a la web de l’Arborètum.

Després de l’acte d’apadrinament, Ros i Fernández han presidit una reunió del Consell d’Administració del Parc Científic i Tecnològic, que s’ha celebrat a l’Arborètum. El gerent, Josep Clotet, ha informat que el Parc gestiona les subvencions de quatre nous projectes i que estudia participar en el projecte europeu FIWARE. A més, cinc noves empreses s’han incorporat al Parc durant els primers mesos del 2014.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat