Esteu aquí: Inici ca Notícies Éxit de matriculació al curs “Jardins botànics i interpretació de recursos mediambientals a l’Arborètum de Lleida” Les places estan exhaurides

Notícies

Éxit de matriculació al curs “Jardins botànics i interpretació de recursos mediambientals a l’Arborètum de Lleida” Les places estan exhaurides

04/07/2011

El curs “Jardins botànics i interpretació de recursos mediambientals a l’Arborètum de Lleida” ha tingut un gran èxit de matriculació i les places per assistir-hi ja estan exhaurides.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) i l’Arborètum de Lleida organitzen aquest curs, que tindrà lloc del dia 5 al dia 7 d’aquest mes de juliol. Les bases teòriques s’impartiran a les aules de l’escola superior i les pràctiques a l’Arborètum i als jardins de l’ETSEA.

L’equip docent està format per Isabel Bovet, de la Universitat de Lleida (UdL), Maria del Tura Bovet, de la Universitat de Barcelona (UAB), Miquel Pascual Roca, de la UdL, Rosalina Pena, de la UAB, i Joan Pedrol, de la UdL i director de l’Arborètum. La coordinació del curs correspon a Isabel Bovet i Joan Pedrol.

El curs vol donar a conèixer les potencialitats dels jardins botànics i, concretament, de l’arborètum lleidatà, per realitzar-hi pràctiques d’interpretació de recursos mediambientals. Així mateix, s’aplicaran durant les classes diferents tècniques d’interpretació i es valoraran els beneficis socioeducatius de les activitats lúdicorecreatives i mediambientals, entre altres temes.

Per més informació faci clic aquí

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat