Esteu aquí: Inici ca Notícies El Jardí Botànic-Arborètum de Lleida publica un llibre sobre les plantes del bosc de ribera de les Terres de Lleida

Notícies

El Jardí Botànic-Arborètum de Lleida publica un llibre sobre les plantes del bosc de ribera de les Terres de Lleida

19/12/2016

L’autor és Josep Antoni Conesa, director cientificotècnic de l’Arborètum

El Jardí Botànic-Arborètum de Lleida ha encetat la col·lecció Hamadríades amb el llibre Plantes del bosc de ribera de les Terres de Lleida: llenyoses i enfiladisses, que publica Edicions de la Universitat de Lleida (UdL). L’autor és Josep Antoni Conesa, director cientificotècnic de l’Arborètum.

L’obra permet identificar les espècies d’arbres, arbusts i enfiladisses que creixen als boscos de ribera dels rius, torrents i clamors lleidatans. Amb més de 150 dibuixos originals, la publicació recull els noms populars i científics de les plantes, els seus usos i aplicacions i algunes curiositats.

Josep Antoni Conesa és doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professor i investigador a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la UdL i director cientificotècnic de l’Arborètum. Ha publicat diferents llibres i articles.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat