Esteu aquí: Inici ca Notícies El Jardí Botànic-Arborètum de Lleida modifica l’horari d’obertura al públic des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost

Notícies

El Jardí Botànic-Arborètum de Lleida modifica l’horari d’obertura al públic des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost

30/06/2016

El Jardí Botànic-Arborétum de Lleida modifica l’horari d’obertura al públic des de demà, 1 de juliol, fins al 31 d’agost. El canvi afecta l’horari de la tarda, ja que l’equipament obrirà de les 18 a les 20.30 hores en lloc de fer-ho de les 16 a les 20 hores, com en els darrers anys. La mesura s’ha adoptat per l’escassa afluència de públic durant la franja horària de més calor. L’horari del matí continuarà sent de les 10 a les 13 hores.

D’altra banda, els usuaris i usuàries de la Ruta Verda del Bus Turístic tenen des d’avui accés gratuït al Jardí Botànic. La Ruta Verda, que, a més de l’Arborètum, inclou la Mitjana i els Camps Elisis, és una iniciativa de Turisme de Lleida i Autobusos de Lleida, en col·laboració amb el Parc Científic, per donar a conèixer els principals espais verds de la ciutat.

El Bus Turístic amb parada a l’Arborètum surt des de davant de l’Ajuntament de Lleida a les 10, les 11 i les 12 hores. El vehicle incorpora un sistema d’àudio en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) amb informació sobre el Jardí Botànic, entre altres espais. El preu del tiquet és d’1,20 €.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat