Esteu aquí: Inici ca Notícies Conte infantil musicat a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida el dissabte 18 de maig El mateix dia tindrà lloc la visita guiada “Descobrir l’Arborètum”

Notícies

Conte infantil musicat a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida el dissabte 18 de maig El mateix dia tindrà lloc la visita guiada “Descobrir l’Arborètum”

12/04/2019

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida organitza l’espectacle infantil El lleó i el ratolí, que tindrà lloc el 18 de maig, dissabte, a les 19.00 hores. Es tracta d’un conte per a infants, a partir de 3 anys, musicat per Robert Faltus. L’orquestra Ensemble UdL interpretarà la part musical. L’accés a l’espectacle és lliure i gratuït.

El mateix dia, a les 17.30 hores, l’equipament ofereix la visita guiada Descobrir l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. L’activitat també és gratuïta, però les places són limitades. Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure prèviament i fins al 16 de maig inclòs a arboretum@pcital.cat.

A més, l’Arborètum programa quatre jornades de portes obertes amb accés lliure i gratuït, des de les 10.00 a les 13.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores, els dies següents:

-       El 26 d’abril, divendres, coincidint amb l’aniversari de la inauguració del Jardí Botànic

-       El 5 de maig perquè és el primer diumenge del mes

-        L’11 de maig amb motiu de la Festa Major de Lleida

-       El 2 de juny perquè és el primer diumenge del mes

Aquestes activitats s’emmarquen en el programa de primavera d’enguany de l’Arborètum.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat