Esteu aquí: Inici ca Notícies Aprendre “mindfulness” enmig dels arbres i les plantes de l’Arborètum

Notícies

Aprendre “mindfulness” enmig dels arbres i les plantes de l’Arborètum

23/03/2018

Activitats de primavera per al públic familiar, infantil i adult

Aprendre “mindfulness” enmig dels arbres i les plantes de l’Arborètum

“L’art i la màgia dels tints”. Foto: onlaurau

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida organitza les seves activitats de primavera, que es desenvoluparan del 6 d’abril al 26 de maig. El programa inclou visites guiades, tallers i jornades de portes obertes per al públic familiar, infantil i adult.

Una de les novetats d’aquesta edició és el taller Llavors de calma, per fer una pausa el 14 d’abril en l’estrès del dia a dia i aprendre mindfulness entre els arbres i les plantes. El món dels éssers vius, una altra activitat novella, ofereix el 21 d’abril una visita combinada al jardí botànic i al Centre de Fauna de Vallcalent.

L’art i la màgia dels tints ensenyarà el 28 d’abril i el 5 de maig els tints naturals que aporten les flors, les fulles i les plantes a la primavera i la seva aplicació mitjançant la tècnica d’estampació ecoprinting. I per als més petits, d’entre 6 i 12 anys, l’Arborètum ha programat per al 26 de maig el taller Els colors i les formes de les flors, que resol preguntes sobre els diferents colors i les formes de les flors i els animals que atrauen.

Més informació, a www.arboretum.pcital.cat

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat