Esteu aquí: Inici ca Notícies 50 tècnics i 5 professors d’un curs de l’ETSEA visiten l’Arborètum per identificar males herbes en estat de plàntula

Notícies

50 tècnics i 5 professors d’un curs de l’ETSEA visiten l’Arborètum per identificar males herbes en estat de plàntula

01/02/2019

Un total de 50 persones entre tècnics i delegats d’empreses de fitosanitaris, d’empreses de serveis i cooperatives d’arreu de l’Estat espanyol, juntament amb estudiants del màster de ‘Protecció Integrada de Cultius’ i 5 professors han participat en la XXIIIena edició del curs Técnicas de reconocimiento de plántulas y diasporas de malas hierbas, que organitza cada any el grup consolidat de Malherbologia i Ecologia Vegetal de la Universitat de Lleida (UdL).

Aquest curs, de 20 hores lectives, s’estructura en sessions d’aula, laboratori, informàtica i sortides de camp. Una de les sessions pràctiques de camp es dugué a terme el dijous, dia 31 de gener, a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida, la qual es dedicà a la identificació d’espècies de males herbes en un estat fenològic molt precoç.

L’objectiu del curs és oferir unes bases conceptuals per portar a terme una correcta identificació de les males herbes dels conreus amb la finalitat d’optimitzar-ne el control.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat