Esteu aquí: Inici ca Notícies “Per Nadal, regala Arborètum”

Notícies

“Per Nadal, regala Arborètum”

05/12/2014

Una campanya per fomentar els apadrinaments d’arbres i els carnets de socis. Apadrinats 23 arbres des de l’abril passat.

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer posa en marxa la campanya “Per Nadal, regala Arborètum” per fomentar l’apadrinament d’arbres i els carnets de socis. El jardí botanic ofereix un regal lleidatà singular, amb valor mediambiental i científic  i adequat per al fillol, la néta, l’amic invisible o la parella, entre d’altres familiars i amistats.

L’apadrinament d’arbres es va iniciar a finals d’abril d’enguany. L’alcalde, Àngel Ros, i el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, van apadrinar respectivament un bedoll de Font i Quer i una sabina articulada. Des d’aleshores, l’Arborètum ha registrat 23 apadrinaments, el darrer protagonitzat al novembre pel Centre de Normalització Linguística de Lleida per celebrar el seu 25 aniversari.

L’apadrinament finança el manteniment de l’arbre, la identificació, els tractaments, els adobs, els protectors i el reg que necessita i els cost de les eines que cal utilitzar. El padrí o la padrina escullen l’arbre entre els que l’Arborètum posa al seu abast. Reben un certificat d’apadrinament, poden visitar-lo gratuïtament dos cops a l’any i penjar fotos del seu arbre en un espai de la web de l’Arborètum. L’import d’apadrinar un arbre durant 3 anys és de 25 € i durant 5 anys, de 40 € .

Pel que fa al carnet d’Amic o Amiga de l’Arborètum permet visitar gratuïtament el jardí botànic, rebre informació de les novetats, gaudir de descomptes en les activitats que s’hi organitzen i en les botigues de Turisme de Lleida, entre altres avantatges. L’import és de 15 €/any i de 10 €/any per als estudiants.

L’apadrinament i el carnet de soci es poden obtenir a través de la web www.arboretum.parcteclleida.es

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat